×
Sova Lesena Očala3
info@leseni-metuljcki.si

Brezplačna poštnina

Poštar Owlet

Nudimo vam BREZPLAČNO poštnino za lesena očala.FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Modeli lesenih metuljčkov, posebej za ženske.

/ / Lesena Očala

Posebej za ženske!

Ste vedele da obstajajo modeli lesenih metuljčkov, ki so prirejeni posebej za ženske? Večina modelov lesenih metuljčkov očal je res za moške, a kljub temu smo eni izmed prvih, ki se trudimo postopoma razviti kolekcijo metuljčkov, prav posebej za punce in ženske!

Ženski leseni metuljčki

Strinjati se morate z mano, da leseni metuljčki niso le modna muha, pač pa so postali nepogrešljiv modni dodatek vsake ženske, pa tudi moškega ne glede na obdobje leta. Pa pustimo moške… Drage dame, ali ste vedele, da lahko na naši spletni strani najdete najnovejše lesene metuljčke, narejene prav za vas?

Z naravo k modi!

Vse že vemo, da se modne smernice vračajo v 60ta leta ali pa še dlje nazaj. Tja daleč nazaj, ko so darovi narave bili edini uporabni material. Posledično se seveda k temu nagibajo tudi modni dodatki za vas, drage dame. Ena teh so prav naši, vaši, leseni metuljčki, ki bodo v vas zbudili občutek, da ste se vrnile v preteklost in pri tem še vedno obdržale glamur sedanjosti. Torej, okolju prijazen material preteklosti in prihodnosti – les, z, v večini primerov, barvami podarjenimi od same matere narave, ter dizajnom modernega sveta z ostrimi a elegantnimi linijami. Skratka, kombinacija, ki ustreza prav vsaki izmed nas, vas, in ki zadovolji tudi najbolj zahtevne predstavnice nežnejšega spola saj jo lahko tako ali drugače vključimo skoraj v vsak stil oblačenja.

Najnižje cene v Sloveniji!

Vemo pa tudi, da je cena en ključnih dejavnikov pri odločanju za nakup, zato smo se ekipa, ki stoji za spletno stranjo lesenih metuljčkov, prav posebno potrudili za vas. Večina ponudnikov lesenih metuljčkov namreč stremi k vrtoglavimi cenami. Mi pa ne. Kvaliteta naših metuljčkov je res vrhunska, cenovno pa želimo zagotoviti, da na vaših poličkah z modnimi dodatki ne bo stal le en lesen metuljček, temveč za vsako priložnost nov.
Drage dame! Kaj je lahko torej lepšega in boljšega od prijetnih večernih zabav, ki nam znova in znova dajejo razloge, da si omislimo nove, že tako nepogrešljive, lesene metuljčke? Prečekirajte same in se prepričajte, da je naša ponudba zares najboljša!

Avtorica: Nina P.

TOP