×
Sova Lesena Očala3
info@leseni-metuljcki.si

Brezplačna poštnina

Poštar Owlet

Nudimo vam BREZPLAČNO poštnino za lesena očala.FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

POGOJI POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE leseni-metuljcki.si

PODATKI O STRANEH

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku.

INFORMACIJE O CENAH

Vse cene na spletni strani www.leseni-metuljcki.si so navedene v evrih (€). Cene so redne in/ali akcijske s popusti, če gre za slednje, je to jasno označeno. Zaradi narave poslovanja se lahko cene pogosto in hitro spreminjajo, zato si pridržujemo pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila in pod pogoji poslovanja. Če se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik plačal ceno, navedeno v trenutku naročila. Cene izdelkov na naši spletni strani so na voljo do odprodaje zalog.
Pridržujemo si možnost napak pri cenah izdelkov oz. tehničnih specifikacijah. Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

VELJAVNOST NAROČILA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje in da je star vsaj 18 let.

PLAČILNI POGOJI

V spletni trgovini www.leseni-metuljcki.si lahko trenutno plačate na naslednje načine:
– po povzetju: naročilo plačate ob prevzemu pošiljke z gotovino;
– po predračunu: na vaš e-poštni naslov pošljemo predračun, po prejetem plačilu z vaše strani pa vam odpremimo plačano blago
– s PaypPalom

DOSTAVA BLAGA

Podjetje naročila obdela še isti dan, pošlje pa še isti ali naslednji dan.. Če naročenega blaga ni na zalogi, Vas obvestimo in se osebno dogovorimo o predvidenem dobavnem roku.
Če naročilo ni mogoče realizirati pod navedenimi pogoji, si prodajalna www.leseni-metuljcki.si pridržuje pravico, da zavrne Vaše naročilo.
Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije. Poštnina je brezplačna za področje Republike Slovenije.

ODSTOP OD NAKUPA

V skladu s 43.č čl. ZVPot:
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43.č členu nima, mora biti to izrecno navedeno.
Pri oddaji pošiljke je pomembno, da kupec na Pošti Slovenije pridobi Potrdilo o oddaji pošiljke (dokazilo o oddaji pošiljke). Kupnina bo iz strani podjetja, takoj po prejemu artikla, vrnjena na vaš transakcijski račun, zato se artikel vrne brez odkupnine.

REKLAMACIJA

V primeru, da ste prejeli izdelek, za katerega menite, da ni takšen kot bi moral biti (neizpraven, poškodovan), ga lahko reklamirate. Rok reklamacije je 8 dni od prejema pošiljke, najbolje pa je, da ukrepate takoj po prejemu. Očala je potrebno varno zapakirati (lahko v prejeti embalaži) da ne pride do poškodb med pošiljanjem, v paket pa je potrebno priložiti kopijo računa, podatke za nakazilo kupnine (ime in priimek, naslov, št. rčauna, bic banke) in opis reklamacije oziroma nakape izdelka.
Če zamenjava ne bo mogoča, vam bomo vrnili denar. Pri oddaji pošiljke je pomembno, da kupec na Pošti Slovenije pridobi Potrdilo o oddaji pošiljke (dokazilo o oddaji pošiljke). V primeru vračila kupnine, se le ta vrne na vaš transakcijski račun in ne kot kupnina pri vračilu izdelka. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

VRAČILO BLAGA

Če je blago že dostavljeno na naslov, ima kupec pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga odstopi od kupoprodajne pogodbe. Pri odstopu nas morate predhodno obvestiti na objavljen email naslov (kontaktni obrazec) ali telefonsko številko.
Po predhodnem pisnem sporočilu mora biti blago s kopijo računa in krajšo razlago menjave, dostavljeno ali odposlano v 15 dneh na sedež podjetja. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in originalni embalaži, ter enako zaščiteno pred udarci med pošiljanjem. Paketni izdelki morajo biti vrnjeni po pošti kot paketna pošiljka ali pisemska pošiljka. Priporočamo poštno storitev s katero prejmete kodo za sledenje (priporočeno pismo, paket). Stroške vračila kupec krije sam.
Ponudnik vrne celotno kupnino najpozneje v 15 dneh od prejetja vrnjenega blaga na transakcijski račun kupca, če je kupec ponudniku v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in Pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago vrnil v zakonskem roku. Vračilo blaga ne velja za artikle s poškodbami, ki so nastale ob padcih, ob previsoki vlagi ali zaradi izpostavljanja vročini.
Pravica do vračila ne velja, če je blago uporabljeno ali brez originalnih etiket ali je bilo poškodovano pri nepravilni uporabi, razen če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom.

PODJETJE

Miha Kadiš s.p.

  • Davčna številka: 11648236
  • Matična številka: 9182136000
  • Naslov: Dobja vas 253, 2390 Ravne na Koroškem
  • e-pošta: info@owlet.si
  • Telefon: +386 (0)70 83 83 83

TAJNOST PODATKOV

Za korektno izpolnitev naročila potrebujemo nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pogodba o nakupu (račun) bo hranjena na sedežu podjetja in dostop do nje je možen samo kupcu in prodajalcu.

PRAVNO OBVESTILO

V prodajalni www.leseni-metuljcki.si so vsi podatki in slike izdelkov, prikazani na spletni strani, zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

TOP