×
Sova Lesena Očala3
info@leseni-metuljcki.si

Brezplačna poštnina

Poštar Owlet

Nudimo vam BREZPLAČNO poštnino za lesena očala.



FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Owlet Eyewear Slovenija

 

Owlet Wooden EyewearVas zanima zakaj so naša očala vedno bolj priljubljena tudi v Sloveniji? Kako smo prišli do tega in kaj vse še načrtujemo? Dovolite nam nekaj besed o samem razvoju lesenih očal ter o nastanku naše spletne prodajalne leseni-metuljcki.si ter vedno bolj popularne znamke Owlet Eyewear.

Hiter porast popularnosti

Leseni metuljčki so zadnje leto vse bolj priljubljeni v Sloveniji. Izdelki iz lesa nam pričarajo nostalgijo. Ljudje najdejo v ljubljenih predmetih smisel. Lesen metuljček predstavlja alternativo za vse tiste, ki želijo biti bolj ekološko osveščeni in povezan z naravo. V Sloveniji je zadnje leto najvišje povpraševanje po lesenih modnih dodatkih. V prejšnjih letih je bilo zaslediti samo lesena sončna očala.

MNENJA & POHVALE

Zanimalo nas je odkrito mnenje o lesenih očalih
  • Zadovoljen sem tako z vašimi cenami kot z lesenimi očali, zato sem vašo trgovino priporočal tudi svojim prijateljem in znancem.
    Nejc P., Mežica
  • Kar imate v ponudbi je res top, vendar bi lahko malo razširili ponudbo. Pogrešam kakšne z velikim lečam in tankim okvirjem, nekaj v stilu Top Gun očal.
    Marjan, Slovenj Gradec
  • Punca jih je bila res zelo vesela, zelo ji pristajajo, zato sem zadovoljen tudi jaz! Zahvaljujem se vam za prijaznost in pa pomoč pri izbiri.
    Jernej K., LJ-Črnuče
RAZVOJ LESENIH METULJČKOV

Owlet Eyewear

570-380 milijonov let pr.n.št (Zemlja)

Razvoj življenja & dreves na Zemlji

Razvilo se je preprosto življenje na Zemlji, le 120 milijonov let po prvih travcah pa so že stala večja drevesa, katera so še nekaj milijonov let razvijala kakovost lesa za naše metuljčke! :)

1929 n.št. (Združene Države Amerike)

Izum sončnih očal

Nekdo je izumil sončna očala! Bil je že skrajni čas, kajti vsi kontinenti na zemlji so bili polni ljudi, ki jih je sonce cel dan žgalo v oči. Sedaj nas do lesenih sončnih očal loči le še ena svetovna vojna in pol stoletja! :) Le nekaj let za očali, pa smo izdelali lesene metuljčke.

2016 / 2017 (Slovenija)

Rojstvo znamke Owlet Woodwear

Končno smo v sodobnem času. Zadnja dva desetletja se je sicer zgodilo, da je tu in tam kdo izdeloval lesena očala, a se nikoli ni obneslo.
Leseni metuljčki so postajali izjemno atraktivni šele spomladi 2016/17, samo eno leto za tem pa se je ponudnikom pridružil kvalitetni in ugodni Owlet Eyewear!

PRESENT

Nastanek prodajalne:

Najprej je nastala spletna prodajalna lesena-ocala.si, a zaradi ljubezni do lesa in skrbi za naravo smo se odločili razširiti našo ponudbo. Trajalo je nekaj časa, da smo se odločili kaj vam ponuditi, kajti imamo veliko idej, ki jih je potrebno še izpiliti in dodelati. Povezali smo se z različnimi slovenskimi ustvarjalci modnih dodatkov in izvajalci. V zadnjem času se zelo trudimo o prepoznavnosti in razvoju naših izdelkov. Začeli smo se pojavljati na različnih EKO tržnicah in na različnih dogodkih. Tudi v šole smo se vključili in otrokom predstavili naše lesene izdelke in kako se prilagoditi ekološkemu načinu življenja.

Ponudba Owlet Eyewear očal

Preveri našo ponudbo lesenih sončnih očal Owlet Eyewear!

TOP